Altijd korting op uw online aankopen

Wij willen graag dat u profiteert van zoveel mogelijk korting op uw online aankopen. Wanneer u zich aanmeldt bij xtra.zorgstroom.nl krijgt u korting op miljoenen producten en diensten bij honderden aangesloten webwinkels. Profiteer daar bovenop van nog méér korting als u gebruik maakt van onze kortingscodes en speciale acties. 

Zo werkt het:

Stap 1: Maak gratis een account aan
Meld u aan op xtra.zorgstroom.nl. Er wordt automatisch een persoonlijk account voor u aangemaakt en u heeft direct toegang tot alle webwinkels en de beste online deals!

Stap 2: Log in
Zorg altijd dat u bent ingelogd op xtra.zorgstroom.nl voordat u een aankoop doet bij één van de aangesloten webwinkels. Alleen dan kunnen wij uw aankopen registreren en korting geven.

Let op: 

  • dat u de webwinkel niet bezoekt VOORDAT u al ingelogd op onze link heeft geklikt
  • dat u niet bent ingelogd bij de betreffende webwinkel
  • een goede tip kan zijn om 2 verschillende webbrowsers te gebruiken wanneer u online winkelt
  • zorg ervoor dat tijdens het aankoopproces geen andere site wordt geopend om bijvoorbeeld op zoek te gaan naar kortingscodes. Dit kan er toe leiden dat de korting niet kan worden toegekend aan het account.

Stap 3: Zoek uw webwinkel
Zoek in het uitgebreide aanbod van aangesloten webwinkels en zie direct hoeveel korting u van xtra.zorgstroom.nl krijgt. Heeft u uw winkel gevonden? Klik op de button 'Naar webwinkel' 

Stap 4: Doe uw aankoop
Bestel de gewenste producten en/of diensten in de webwinkel zoals u gewend bent, en reken af. Uw aankoop doet u dus gewoon op de website van de aangesloten webwinkel. Wij registreren automatisch de naam van de webwinkel en het totale aankoopbedrag, zodat we kunnen berekenen hoeveel korting u van ons krijgt. 

Stap 5: Krijg geld terug!
Uw aankopen en de korting die u hiervoor van xtra.zorgstroom.nl ontvangt, worden geregistreerd in uw persoonlijke account. U kunt dus altijd zien hoeveel tegoed u heeft opgebouwd en wanneer u dit kunt laten uitbetalen op uw rekening!

Hoe krijgt u extra korting met kortingscodes?

De kortingscodes op xtra.zorgstroom.nl zijn voor iedereen toegankelijk. Maar als u bent aangemeld profiteert u met onze kortingscodes nog eens extra, bovenop de korting die u standaard ontvangt op uw online aankopen. Dat is dus dubbel zoveel korting! Zorg dus altijd dat u bent ingelogd op xtra.zorgstroom.nl voordat u bij één van de aangesloten webwinkels een aankoop gaat doen. Alleen dan ontvangt u de korting van xtra.zorgstroom.nl.

Stap 1: Zoek uw kortingscode
Zoeken in het ruime aanbod kortingscodes op xtra.zorgstroom.nl kan eenvoudig door te gaan naar de kortingscode pagina en de naam van de webwinkel, waarvoor u een kortingscode zoekt, in te vullen in het zoekvenster. Maar u kunt ook gewoon uw favoriete winkel zoeken in het overzicht van aangesloten webwinkels. Wanneer er voor uw winkel een kortingscode beschikbaar is, dan worden deze vermeld op de pagina van uw webwinkel.

Stap 2: Doe een aankoop en gebruik de kortingscode
Heeft u de kortingscode gevonden bij de informatie over de webwinkel? Kopieer dan de kortingscode (want deze moet u later bij het afrekenen in de webwinkel invullen) en klik op de button 'naar webwinkel' (zorg dat u bent ingelogd). Doe uw aankoop in de webwinkel en plak bij het afrekenen de kortingscode in het daarvoor bestemde veld. De kortingscode wordt direct verwerkt bij het afrekenen in de webwinkel. De korting die u van xtra.zorgstroom.nl krijgt, wordt in uw persoonlijk account bijgeschreven.

Heeft u nog vragen? Lees onze uitgebreide veelgestelde vragen voor meer informatie over shoppen met korting via xtra.zorgstroom.nl.